Almanya Vizesinin Geçerlilik Süresi

Almanya Vizesinin Geçerlilik Süresi

Almanya Schengen Vizesi ülkede kalmak istediğiniz ve başvuru esnasında belirttiğiniz süreye göre değişiklik göstermektedir. Schengen vizesi genellikle min.3 ay süreli olarak verilse de zaman zaman 6 ay veya üzerinde veya daha uzun sürelide verilebilmektedir. Mevcut yasalara göre 90 günün üzerinde uzun süreli vizenin verilebilmesi için öncelikli kriter, başvuran kişinin sıkça ve/veya düzenli olarak Almanya’ya seyahat etmesidir.

Bu durum için düzenli olarak Almanya’ya seyahat ettiğinizi belgeleyecek evrakları başvurunuza eklemeniz gerekmektedir. Uzun süre geçerli bir seyahat sağlık sigortasına sahip olmanız da yurtdışı seyahatleri planladığınızın bir göstergesi olarak kabul edilmektedir. Almanya Büyükelçiliğinin istediği koşulların tamamının eksiksiz bir şekilde yerine getirilmesi ve yukarıda yer alan durumların belgelenmesi durumunda Almanya için uzun süreli vize almak mümkün olabilmektedir.

Ayrıntıları kurumumuza 0212 452 9475 veya 0212 660 5405 no’lu telefonlardan arayarak öğrenebilirsiniz.

Merkez Ofis

Euroversity
Zeytinlik Mah. Yakut Sok. Sağlık Apt.No: 58 K: 4 D: 18
Tel. Fax: +90 212 452 94 75
Tel : 0212 660 5405
Mobil : 0537 207 4375
Bakırköy / İSTANBUL

Haberler

Lise Diploması ile Almanya'da Üniversite Eğitimi
ÖSYM şartı olmadan sadece Lise diplomanız ile Almanya'da istediğiniz bölümü okuyun.
Sınırlı sayıda ki kontenjanlarımıza yerleşmek için acele edin!
İngiltere'de Dil Eğitimi ve Üniversite Programları
''İngiltere'de Dil Eğitimi ve Üniversite Programlarımızdan İndirimli Faydalanmak İçin Bizimle İrtibata Geçin.
2017 Kış Dönemi
2017 Dönemi Lisans ve Yüksek Lisans Başvuru ve Kayıtları Devam Ediyor. Tarihleri Kaçırmadan ve Kontenjanlar Dolmadan Kaydınızı Yaptırın! 

Sosyal Medya

'